APK keurmeesters keuren uw auto bij Profile Car & Tyreservice

De APK bij Profile Car & Tyreservice wordt uitgevoerd door gecertificeerde keurmeesters. Deze personen hebben hier een speciale opleiding voor gehad en zijn dus bevoegd de keuring te doen. Op deze manier kunnen wij u op een snelle manier van dienst zijn. Bovendien kunt u gelijk eenvoudig een afspraak maken in 1 van onze vestigingen.

Als een van onze keurmeesters de APK keuring bij uw auto uitvoert, vraagt hij bij een eventueel mankement altijd aan de eigenaar of de reparatie uitgevoerd moet worden.  Na uw goedkeuring gaan wij dan aan het werk. Als de APK keurmeesters klaar zijn melden wij uw auto af bij de RDW zodat u er weer een jaar tegen aan kunt.  

APK keuring bij Profile Car & Tyreservice

Mocht de auto naar aanleiding van de APK reparaties nodig hebben, dan keuren wij in eerste instantie de auto af. U kunt dan doorrijden tot de APK vervaldatum. Daarna mag u niet meer met de auto de weg op. Onze APK keurmeesters adviseren de APK keuring altijd tijdig te doen, zodat u eventuele problemen kunt voorkomen.

Is uw auto toe aan een APK?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over apk

Terug naar boven