Plan direct een afspraak


Grote beurt bij Profile: maak direct een afspraak

Laat uw auto met een grote onderhoudsbeurt nalopen op meer dan 90 onderhoudspunten en ontvang een gratis APK-keuring. Maak direct een afspraak voor uw grote beurt.

Grote onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd met gratis APK-keuring t.w.v. 29.95

Grote beurt: controle op ruim 90 onderdelen

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is cruciaal. Hiermee voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een grote beurt controleren we uw auto op meer dan 90 punten. En als u de grote onderhoudsbeurt combineert met een APK-keuring, betaalt u bij Profile Car & Tyreservice niets voor uw APK. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Kosten grote onderhoudsbeurt

De prijs van een grote beurt hangt af van het type auto waarin u rijdt. Als u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor u. Liever eerst een prijsindicatie? Neem contact op met een Profile-vestiging bij u in de buurt en ontvang direct een offerte op maat. 

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer 
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Auto onderhoud volgens het boekje

Bij Profile gebruiken we alleen producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud u uw fabrieksgarantie. En moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat doen we bij een grote beurt?

Bij een grote beurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. Wij kijken o.a. of uw filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen uw vloeistoffen bij. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over onderhoud

Terug naar boven