Plan direct een afspraak


Kleine beurt auto bij Profile: maak direct een afspraak

Met een kleine onderhoudsbeurt controleert onze expert uw auto op ruim 25 belangrijke functies. Voorkom dure reparaties en maak direct een afspraak voor uw kleine beurt.

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK-keuring

Kleine beurt: controle op ruim 25 onderdelen

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een kleine beurt controleren de specialisten van Profile uw auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen en worden al uw vloeistoffen bijgevuld. Zo kunt u weer veilig de weg op.  

Kleine beurt combineren met APK

Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze bij Profile met uw onderhoudsbeurt, zodat u aan één afspraak voldoende hebt.

Kosten kleine onderhoudsbeurt

De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin u rijdt. Als u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor u. Liever eerst een  prijsindicatie? Neem contact op met een Profile-vestiging bij jou in de buurt en ontvang direct een offerte op maat. 

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer 
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Onderhoud volgens het boekje

Bij Profile gebruiken we alleen producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud u uw fabrieksgarantie. En moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat doen we bij een kleine beurt?

Bij een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto nauwkeurig, net als uw filters en ruitenwissers. We checken ook of uw lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over onderhoud

Terug naar boven