Trekhaken voor de beste prijs en alle automerken!

Nederlanders gebruiken hun trekhaak met grote regelmaat. Aanhangers, fietsendragers, caravans, we hangen ze allemaal graag achter onze auto. De montage van een trekhaak is een technische en complexe service. Door de elektronische aansluiting op moderne auto’s is voor montage de nodige expertise vereist. Het monteren van een trekhaak is daarmee gegroeid tot een specialisme. Profile Car & Tyreservice beschikt over ruime kennis en veel ervaring als het gaat om de montage van trekhaken voor iedere type auto.

Profile Car & Tyreservice biedt afhankelijk van het type auto, tot 3 verschillende soorten trekhaken aan. Een vaste trekhaak, een wegneembare trekhaak of een wegklapbare trekhaak.

Waarom trekhaken kopen bij Profile?

  1. Het beste advies voor uw auto, dankzij de samenwerking met diverse leveranciers van trekhaken. 
  2. Professionele montage voor elk merk trekhaak en type auto.
  3. Kwalitatief goed assortiment.
  4. Wanneer u een carcheckkleine beurt of grote beurt laat uitvoeren, controleren wij ook de status van de trekhaak.

Verschillende typen trekhaken

  1. De Vaste trekhaak: De functionele trekhaak met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, welke structureel aan uw auto is gekoppeld.
  2. De afneembare trekhaak: Voor wie de trekhaak na gebruik uit het zicht maar wel bij de hand wil hebben, zodat design van de auto intact blijft. Kan de trekhaakkop eenvoudig gedemonteerd worden.
  3. De wegdraaibare trekhaak: Het meest comfortabele trekhaaksysteem; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De kop van de trekhaak blijft altijd gemonteerd, maar kan eenvoudig onder de auto weggedraaid worden. Zo blijft het design van de auto intact, als u de trekhaak niet gebruikt.

Het kiezen van de juiste trekhaak is een complexe aangelegenheid. Graag adviseren wij u dan ook om contact op te nemen met uw Profile Car & Tyreservice specialist om u hierover te laten informeren. 

Als u bij ons langs komt voor auto onderhoud kunnen wij ook bekijken wat de opties zijn voor het monteren van de trekhaak. Wij doen dit bij zowel een kleine beurt en een grote beurt

Welke kabelset is geschikt voor uw trekhaak?

Normaal gesproken zijn er twee kabelsets voor trekhaken, namelijk een 7- of 13-polige kabelset. Hieronder leest u hoe u deze kunt herkenen en voor welke kabelset u het beste kunt kiezen:

7-polige kabelset: dit is de meest gebruikte kabelset en is geschikt voor onder andere aanhangers of fietsendragers. Deze set geeft alle basisfuncties door die bij de auto en de electriciteit horen. 

13-polige kabelset: bij een caravan kan het nodig zijn om een 13-polige kabelset te gebruiken. Dit komt omdat deze dan alle juiste connecties kan maken tussen de auto en de caravan. 

Twijfel welke trekhaak bij uw voertuig past?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over onderhoud

Terug naar boven