Waarom bandencheck uitvoeren bij Profile?

  • Een regelmatige check op uw autobanden verlengt de levensduur van de band. 
  • Wij controleren direct de bandenspanning. Met de juiste spanning rijdt u veiliger, zuiniger en gaat de band langer mee.
  • Een band die vormen van uitdroging vertoont is niet veilig. 

In Nederland rijden steeds meer auto’s rond met banden die in slechte staat verkeren en bijvoorbeeld te weinig profieldiepte hebben. Veel automobilisten lijken zich onvoldoende bewust van de gevaren die dit kan opleveren, ook voor medeweggebruikers.

Gratis bandencheck

Voer gratis een bandencheck uit bij Profile Car & Tyreservice, de bandenspecialist! Onze specialisten controleren uw banden op:

U bent altijd welkom, ook zonder afspraak. 

Zorgelijke staat van banden

Personenautobanden zijn in een zorgwekkend slechte staat. Dit blijkt uit het gedegen onderzoek dat Vereniging VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche, recent heeft uitgevoerd. Voor Profile Car & Tyreservice dé reden om op geheel eigen wijze de Nederlandse autobezitter bewust te maken van de gevaren die dit met zich meebrengt. 

Facts over bandenprofiel en bandenspanning

Profieldiepte banden: Uit het VACO onderzoek komt onder meer naar voren dat ruim 25 procent van de onderzochte personenauto’s bandenschade heeft, bij meer dan 8 procent minimaal één band onregelmatige slijtage vertoont en 4 procent van de automobilisten met een sterk verminderd bandenprofiel rondrijdt. Op dit moment is de situatie zo dat er 800.000 auto’s rondrijden met één of meerdere banden die de verkeersveiligheid in gevaar brengen. Dat zijn 800.000 gevaren op de weg.

Wat is de juiste bandenspanning uw auto?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven