Bandenmontage en banden monteren

Profile staat bekend als bandenspecialist. Daarnaast doen wij natuurlijk ook uitgebreid auto onderhoud en de APK keuring. Maar voor uw autobanden bent u bij ons dus ook aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uw bandenmontage. Wij bieden advies over welke banden het beste bij u passen en monteren uw banden met hoge zorgvuldigheid. U kunt bij onze vestigingen terecht voor bandenmontage voor winterbandenzomerbanden en 4-seizoenenbanden. Met bijna 180 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een ander specifiek bandenadvies. Dit is onze specialiteit. Kom dus gerust bij ons langs voor het monteren van uw autobanden. 

Bandenwissel online inplannen

In een half uur tot een uur monteren we nieuwe autobanden op uw auto. Als u de drukte voor wilt zijn, kunt u het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en september/oktober). Als u wilt kunt u uw gewisselde banden bij ons opslaan, zo bent u verzekerd tegen brand en diefstal. En heeft uw auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met uw bandenwissel.

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren uw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Omdat we uw autobanden balanceren zorgen wij ervoor dat u een hoger rijcomfort hebt. U heeft geen trilling in uw banden en de wegligging verbetert. Uiteraard is dit een standaard onderdeel in ons bandenmontage pakket. Daarnaast hebben wij verschillende montagepakketten:

  • Pakketprijs montage nieuwe banden 12" t/m 14": vanaf 22,95 per band 
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 15" t/m 17": vanaf 25,95 per band 
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 18" t/m 23": vanaf 29,95 per band 
  • Voor runflatbanden geldt een toeslag van € 7,00 op het montagetarief.

De genoemde montageprijzen gelden voor banden die bij Profile Car & Tyreservice zijn gekocht.

Banden monteren bij banden elders gekocht

Wanneer u elders autobanden hebt gekocht en deze door Profile Car & Tyreservice wilt laten monteren berekenen wij een toeslag. Neem contact op met een Profile-vestiging bij u in de buurt en hoor direct welke toeslag u betaalt voor de bandenmontage. 

Bandenmontage

Bandenmontage zelf online inplannen

Bent u op zoek naar nieuwe winterbandenzomerbanden of 4-seizoenenbanden? Dan kunt u terecht in de webshop van Profile. Allereerst is het dan belangrijk om te weten wat uw bandenmaat is. Deze vindt u aan de zijkant van uw autoband. Vervolgens kunt u zoeken op uw bandenmaat naar banden die u geschikt lijken. Hierbij kunt u onder andere letten op merk, prijs maar ook op de bandenlabels. Komt u er online niet uit? Neem dan contact op met een vestiging naar keuze. Bij onze bandenmontage kunt u ook altijd kiezen voor bandenopslag. De kosten hiervan bedragen kunt u opvragen bij uw dichtsbijzijnde vestiging. Bij het monteren van uw banden zorgen wij ervoor dat ze op de tijd van de bandenmontage klaar liggen en vakkundig worden gemonteerd. 

Meer weten of online banden bestellen?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven