Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Bestelwagen banden online kopen

Er is een ruime keuze uit diverse types en merken, van A-merkbanden tot budgetbanden. Zoek naar de juiste banden door middel van de zoekfunctie hierboven. 

Waarom bestelwagen banden kopen?

  1. Ruim assortiment aan bestelwagen banden bij Profile
  2. Altijd een vestiging dicht in de buurt
  3. Maak eenvoudig online een afspraak. 

De juiste bestelwagen band

Ongeveer 10% van de auto’s op de wegen in de Benelux valt onder de categorie bestelwagens. Vele van deze worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden en vervoeren probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Zo goedkoop mogelijk van A naar B is tegenwoordig niet meer de enige vereiste voor bestelwagens. Ook de veiligheid en het comfort spelen een grote rol. Banden spelen daarbij de hoofdrol, zij vormen immers de enige verbinding tussen uw auto en het wegdek. Profile levert bestelwagenbanden in winterbandenzomerbanden en 4-seizoenenbanden. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor het juiste advies. 

Soort bestelwagen band

Bestelwagenbanden worden vaak blootgesteld aan een grote (over)belasting en onvoldoende bandenspanning. Bij de bestelwagens wordt hiervoor een versterkte autoband genomen, de reïnforced band. Dit zijn banden die personenauto eigenschappen combineren met bedrijfsauto efficiency. De structuur van deze band is versterkt, waardoor een hogere spanning en dus ook een zwaardere belasting mogelijk is.

De keuze van een bestelwagenband

Er wordt gekeken naar zaken die direct van invloed zijn op uw bandenkeuze zoals de belasting (soort lading), de routes die worden afgelegd (stadsverkeer of lange afstanden), het besteedbaar budget en de eerste montage band. Uiteraard profiteer u hierbij ook van de ruime ervaring die Profile Car & Tyreservice met bestelwagenbanden heeft. Gezien de uitgebreide bandenkeus kan Profile Car & Tyreservice u altijd een passend aanbod doen tegen een scherpe prijs. Er is een ruime keuze uit diverse types en merken, van A - merkbanden tot budgetbanden. Zodra het kwik onder de 7 graden zakt kunt u uw bestelwagen het beste uitvoeren met winterbanden. Ook hierin kan Profile Car & Tyreservice u een passend aanbod doen. En desgewenst vult Profile uw banden met stikstof.

Veiligheid bestelwagenbanden

Bestelwagen banden blijven door hun bijzondere rubbermengsels altijd comfortabel en hebben een perfecte wegligging. Ze profileren zich door een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont. Verder is ook het loopvlakcontour afgestemd op een frequent en intensief gebruik. Daardoor is de band nauwelijks gevoelig voor spoorvorming in het wegdek. Hiervoor verhoogt u uw veiligheid die samengaat met het besparen van kosten. 

Bestelwagenbanden

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven