Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Bridgestone zomerbanden en autobanden

Bridgestone autobanden bieden optimale prestaties onder alle weersomstandigheden.De Bridgestone winterbanden en zomerbanden zijn goed van kwaliteit in alle omstandigheden. 

Waarom Bridgestone banden kopen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Comfort en maximale grip op de weg.
  2. Optimale prestaties onder alle weersomstandigheden.
  3. Duurzaamheid door minder slijtage.
  4. Kwaliteit en optimale prestaties.
  5. Bridgestone is 1 van de grote bandenleveranciers ter wereld. Met Bridgestone autobanden weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

Bridgestone banden kopen bij Profile 

Wist u dat het contactvlak van uw band ongeveer zo groot is als een postkaart? Banden zijn het enige deel van het veiligheidssysteem van uw wagen dat in contact staat met de weg. Waar u ook woont en met welk voertuig u zich ook verplaatst, Bridgestone heeft precies de band waarmee u en uw geliefden zich veilig voelen op de weg.

  • Bridgestone’s volledige assortiment van hoogwaardige banden biedt uitstekende veiligheid en controle zodat u vol vertrouwen de baan op kunt.
  • Bridgestone is het werelds grootste banden- en rubberbedrijf sinds 2008
  • Om tegemoet te komen aan de uitdagingen van een veranderende wereld en bedrijfstak, transformeert Bridgestone zichzelf om deze sector te leiden naar de toekomst van mobiliteit.

Bridgestone banden

Bridgestone legt zich toe op het naleven van de hoogst mogelijke veiligheidsnormen voor alle wegdekken en in alle weersomstandigheden overal ter wereld en in elk seizoen. De geavanceerde loopvlakontwerpen en speciaal samengestelde rubbercompounds van de nieuwste generatie banden van Bridgestone creëren nieuwe referenties voor grip, stuurbaarheid en betrouwbaarheid in de meest extreme omstandigheden. Koop ze direct online bij Profile!

Bridgestone winterbanden en zomerbanden kopen bij Profile Car & Tyreservice!

Bij Profile kunt u terecht voor het complete assortiment Bridgestone autobanden. Bestel uw banden hieronder in de webshop en maak gelijk een afspraak voor montage. Wij zorgen dat de Bridgestone zomerbanden, winterbanden of 4 seizoenenbanden vakkundig gemonteerd worden op uw auto.

Een breed assortiment Bridgestone banden bi Profile

Of u nu touring-, sport-, zomer-, winter of all-seasonbanden zoekt, met Bridgestone banden voor verschillende voertuigen en rijstijlen behoudt u de controle over de weg. U vindt het hele assortiment bij Profile! Bijvoorbeeld: 

Zomerbanden

Winterbanden

  • Bridgestone Blizzak LM005. Met A-label voor grip op nat wegdek

All-seasonbanden

Bridgestone banden - een korte introductie

Bridgestone Corporation is een van de grootste banden- en rubberfabrikanten ter wereld. Het merk verkoopt in meer dan 150 landen banden en andere producten en heeft 105.000 mensen in dienst. In Europa werken meer dan 9000 mensen bij Bridgestone, verspreid over zes fabrieken, een technisch centrum en verschillende nationale verkooporganisaties. Oprichter Shojiro Ishibashi wilde ‘de maatschappij voorzien van superieure kwaliteit’. Dat doet Bridgestone nu al sinds 1930. De bandenfabrikant biedt banden voor bijna alles wat zich op wielen voortbeweegt. Bridgestone heeft een uitgebreid assortiment aan zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven