Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Hankook zomer-, allseason en winterbanden. 

De Hankook autobanden hebben een goede wegligging en bieden hoge kwaliteit. Ons Hankook assortiment bestaat uit zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden.

Waarom Hankook autobanden?

  1. Hankook autobanden zorgen voor een optimale balans bij nat en droog wegdek.
  2. Hankook banden zijn voorzien van geavanceerde technologieën.
  3. Een goede wegligging door het hoge kwaliteitsniveau.
  4. 100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Hankook bandengarantie exclusief bij Profile

Wij geven 100% tevredenheidsgarantie binnen 14 dagen na aankoop. We zijn er zeker van dat je blij bent met de prestaties van jouw nieuwe Hankook banden. Echter, mocht dat niet het geval zijn, dan nemen wij de banden terug. De actie geldt op alle Hankook personenwagenbanden.

Bekijk de algemene voorwaarden van deze garantie: profile.nl/hankookbandengarantie

Hankook Tire - Snel groeiende bandenfabrikant

Hankook Tire is één van 's werelds grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten voor innovatieve, hoogwaardige en high-performance radiaalbanden voor personenauto’s, lichte vrachtwagens, SUV’s, caravans, trucks, bussen en raceauto’s.

Hankook, sponsor van zowel de UEFA Europa League als de DTM, investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. De bandenfabrikant biedt wereldwijd werk aan zo’n 20.000 werknemers, verkoopt zijn producten in meer dan 180 landen en levert banden voor eerste montage aan toonaangevende autofabrikanten.

Hankook zomerbanden en autobanden in ontwikkeling

Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werk verkeer of circuitgebruik, Hankook banden zijn voortdurend aan ontwikkeling onderhevig. Dit vindt plaats in vijf wereldwijde Research & Development centra (Korea, Duitsland, Verenigde Staten, China en Japan). Klanttevredenheid staat bij Hankook hoog in het vaandel. Hankook heeft diverse zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden in zijn assortiment.

Om de klanttevredenheid hoog te houden ontwikkelt Hankook Tire geavanceerde technologiën door middel van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Door de verkoop in meer dan 180 landen verspreid over de hele wereld, staat Hankook wereldwijd 7e op het gebied van omzet. De bandenfabrikant heeft over de hele wereld 4 regionale hoofdkantoren, 20 buitenlandse dochterondernemingen en 5 Research & Development centra. Tevens komt 70% van de inkomsten uit overzeese markten.

Hankook autobanden – een korte introductie

Om de Europese markt nog beter te bedienen bouwt Hankook in Hongarije, centraal in Europa, momenteel een nieuwe fabriek. De 500 miljoen euro kostende fabriek zal werk bieden aan 1500 lokale werknemers die jaarlijks zo’n 10 miljoen banden voor personenauto’s en kleine vrachtwagens in heel Europa zullen produceren. Het assortiment bestaat voor personenwagens onder andere uit zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden.

Hankook staat bekend om de zeer hoge kwaliteit autobanden voor redelijke tarieven. Het assortiment wordt nu verder uitgebreid met een serie high-performance banden. Er worden steeds meer Hankook banden gemonteerd onder bijvoorbeeld Ford, Hyundai, KIA, Opel en Volkswagen. Hankook is een zeer vernieuwend bedrijf en er wordt veel geld geïnvesteerd in innovatie, zoals de ontwikkeling van het ‘run-flat-tire’-systeem. Hankook heeft tevens een samenwerking met Michelin en het Duitse Hamann voor het tunen van auto’s. In de eerste maanden van 2006 sleepten zij al 3 kwaliteitsprijzen in de wacht van toonaangevende Duitse automagazines.

Het Europese hoofdkantoor van Hankook Tire is gevestigd in Neu-Isenburg nabij Frankfurt. De fabrikant heeft verder Europese vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland (Benelux), Hongarije, Rusland, Turkije, Zweden en Polen. De Hankook-producten worden rechtstreeks verkocht via regionale distributeurs in andere lokale markten. Internationaal toonaangevende autofabrikanten vertrouwen op banden van Hankook Tire voor hun eerste montage. Meer dan 30% procent van de wereldwijde omzet van het bedrijf wordt gegenereerd in Europa en Rusland.

Hankook banden partner van UEFA Europa League

Sinds 2012 is Hankook de officiële partner van de UEFA Europa League.  De UEFA Europa League is het grootste bekertoernooi voor clubs in Europa. In het seizoen 2014/15 nemen in totaal 48 clubs uit 26, bij de UEFA aangesloten landen, deel aan dit toernooi. "Hankook sponsort al jaren verschillende grote motorsport- en voetbalevenementen en kon daardoor de bekendheid van haar merk op professionele wijze uitbouwen," verklaart Gangseung Lee, adjunct-directeur Marketing en Verkoop voor Hankook in Europa. "De samenwerking met de UEFA is een uitstekend middel om supporters uit heel Europa en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GUS) enthousiast te maken voor onze "Driving Emotion".

Hankook banden al 5 jaar DTM-bandenpartner

Hankook banden is in 2015 voor het vijfde jaar exclusieve bandenleverancier van de meest populaire internationale tourwagenserie. DTM. De Premium-fabrikant is zoals altijd optimaal voorbereid en wil de teams en coureurs met haar Ventus Race-bandenfamilie opnieuw de gekende top performance en grote mate van constantheid bij maximale veiligheid leveren. Met deze succescriteria heeft Hankook al een opmerkelijk record geboekt: in de tot dusver gehouden 40 DTM-races is er nog nooit sprake geweest van bandenpech; zelfs onder de meest uiteenlopende en zwaarste omstandigheden waren de Hankook-banden op de verschillende circuits niet alleen constant snel, maar ook altijd extreem belastbaar.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven