Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Vredestein winter-, zomer- en allseasonbanden!

Top kwaliteit autobanden van Nederlands merk. Veel testwinnaars onder winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Twijfelt u over 4-seizoenenbanden? Lees dan onze informatie Wanneer kiest u voor 4-seizoenenbanden?

 

Waarom Vredestein-banden kopen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Aanbevolen in diverse bandentests.
  2. Nederlands product met Italiaans design (by Giugiaro Design).
  3. Breed assortiment autobanden (t/m snelheidscodering Y =300 km/u)
  4. State of the art-bandentechniek, dankzij in Nederland gevestigd Global R&D Center

redestein zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden bij Profile Car & Tyreservice!

Banden van Vredestein zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in onze webshop. Klik op de links in onderstaand overzicht om de types te bekijken en te bestellen. Bovendien kunt u direct een afspraak maken voor montage. U kunt bij ons terecht voor zomerbanden4-seizoenenbanden en winterbanden.

 

Vredestein-banden: een korte introductie

Het merk Vredestein werd opgericht in 1908 in Nederland en is sinds jaar en dag een zeer gerenommeerde naam op het gebied van autobanden, banden voor landbouw- en industriële toepassingen en tweewielerbanden. Eerst verscheen er onder de merknaam Vredestein een grote diversiteit aan rubber producten, zoals schoenhakken, tennisballen en vloerbedekking. Onder invloed van de globalisatie heeft Vredestein autobanden zich sinds de zeventiger jaren geconcentreerd op de productie van banden. Het merk werd ook buiten Nederland steeds bekender en steeds meer gewaardeerd. Door focus te leggen op innovatie, te investeren in technologie en een onderscheidende marketingstrategie is het merk Vredestein uitgegroeid tot een toonaangevende Europese naam. Producten die de naam Vredestein mogen dragen zien er niet alleen goed uit, maar behoren eveneens tot de beste in hun categorie. Eind jaren ’90 wilde Vredestein doorgroeien van een kwaliteitsmerk naar een high-end merk. Vanuit die gedachte is de succesvolle samenwerking met de Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro tot stand gekomen.

Sinds 2009 is Vredestein onderdeel van het Indiase Apollo Tyres Ltd. Deze overname geeft het merk Vredestein de kans nieuwe wereldmarkten te ontginnen en stelt Apollo in staat gebruik te maken van de technologie voor productie van topkwaliteit banden en automatisering van productieprocessen. Dankzij het in Nederland gevestigde Global R&D Center is iedere Vredestein-band voorzien van de meest geavanceerde technologie en kan het merk verzekeren dat ieder product dat onder deze merknaam wordt gefabriceerd 100% veilig is voor de gebruiker ervan. U kunt bij ons terecht voor Vredestein zomerbanden4-seizoenenbanden en winterbanden.

Assortiment Vredestein

Bij Profile Car & Tyreservice heeft u de keuze uit 3 soorten Vredestein-banden: zomerbanden4-seizoenenbanden of winterbanden. Onderstaand een overzicht van de verschillende banden per soort.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven