iDeal

Via iDeal kunt u betalen voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in de betaalomgeving van uw bank. Dit gebeurt online. Bovendien gebeurt dit op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u betaalt via internet, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u uw hoeft aan te melden via de website van uw bank.

Creditcard

Via creditcard kunt u ook uw product betalen. Wij bieden de diensten van Visa en MasterCard aan. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL verbinding veilig invoeren. Uiteraard letten wij er op dat samen met uw creditcardorganisatie de afhandeling correct verloopt. Uw creditcard wordt 20 dagen na de aankoop belast. 

Betalen in de vestiging

U kunt bij uw online bestelling ook kiezen voor betalen in de vestiging. U ontvangt van uw bestelling een orderbevestiging, waarna u bij de afspraak voor de montage of het ophalen van uw banden in de vestiging het totaalbedrag voldoet. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies
Terug naar boven