Koop nu uw velgen i.c.m. winterbanden!

Wij als Profile willen dat uj ook in de winter veilig rijdt. Maar waarom zou u steeds de banden laten vervangen terwijl u dit gewoon als één geheel kunt halen. Hierdoor kunnen de banden op de velgen blijven zitten en dit zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als de winter met de juiste mooie velgen rijdt. We hebben velgen met banden in de aanbieding van de merken Hybridrad, Enzo, Dezent, RC Design en Brock. De banden die hierbij aangeboden worden zijn van de merken Interstate, Hankook, Dunlop en Vredestein. Wij hebben voor een verduidelijking van de verschillende aanbiedingen een digitale velgengids gemaakt. Die is hierboven te vinden.

Waarom de keuze voor winterbanden?

Met winterbanden en bijpassende velgen maakt u een goede en vooral veilige keuze in de herfst én winter, de periode oktober t/m maart. De gemiddelde temperaturen komen dan beneden de 7 graden Celcius en de kans op winterse neerslag is dan aanzienlijk. Bovendien bieden winterbanden extra grip bij veel regen en bij gladde wegen door vallend blad. Daarnaast is de slijtage van de banden aanzienlijk minder ten opzichte van de zomerbanden in diezelfde periode. 

Kies voor winterbanden met velgen in de herfst én winter!

De voordelen van winterbanden op een rij:

  • Kortere remweg onder de 7 graden Celcius (gemiddeld). Bij sneeuw scheelt het bij 50 km/uur zelfs 28 meter remweg t.o.v. zomerbanden
  • Niet alleen veiliger bij winterse omstandigheden, ook bewezen voordelen bij regen, bladeren op de weg en temperaturen onder de 7 graden
  • Betere wegligging en meer grip dankzij zachtere rubbersamenstelling en extra lamellen in het profiel
  • Meer veiligheid voor u, uw passagiers en mede-weggebruikers. Minder kans op ongelukken!
  • U spaart uw zomerbanden: deze gaan langer mee

Plan een afspraak voor het monteren van uw velgen bij een Profile-vestiging in de buurt.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over velgen

Terug naar boven