Velgsloten bij Profile Car & Tyreservice

Uw lichtmetalen velgen vertegenwoordigen een behoorlijke waarde, zeker in combinatie met uw zomerbanden of winterbanden. Dat weet helaas ook het dievengilde. Met de snelheid van een Formule 1 pitcrew weten zij uw velgen te demonteren, waarna uw auto op blokken of (in het ergste geval) op de remschijven achterblijft. Het klinkt te gek voor woorden maar het gebeurt soms echt.

Velgsloten kopen bij onze vestigingen

Een effectieve beveiliging zijn velgsloten. Door per velg 1 bout of moer te vervangen door een velgslot kunt u veel ellende voorkomen. Onze velgsloten zijn leverbaar voor alle auto's. Ze zijn verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde vestiging.
 
Komt u langs voor een afspraak voor een bandenwissel of bij een online aankoop van autobanden? Wanneer u gebruik maakt van slotbouten stellen wij het zeer op prijs wanneer u de dopsleutel alvast klaar legt in de kofferbak. Hieronder vind u een voorbeeld hoe zo'n dopsleutel eruit ziet.

Velgsloten

Kom langs voor velgsloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies

Alles over velgen

Terug naar boven