Werken bij Profile

Benieuwd hoe het is om te werken bij Profile? We zijn op zoek naar de beste automonteurs, receptionisten, (truck)bandenmonteurs en APK keurmeesters. Lees er meer over onze organisatie en wat wij doen, bekijk onze vacatures en solliciteer nu bij het mooiste bedrijf van Nederland! Tenminste, dat vinden wij. Wij werken er ten slotte :-).

Monteur / autotechnicus 

Als Monteur / autotechnicus bij Profile is geen dag hetzelfde. Je voert zelfstandig onderhoud en (complexe) reparaties uit aan alle merken en modellen. Door dit ruime aanbod is het werk divers en uitdagend. Kwaliteit is erg belangrijk bij Profile: wij werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en zorgen dat auto van de klant altijd veilig de werkplaats verlaat. Heb je de ambitie door te groeien? Bij Profile kan je gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma om jouw doelen te bereiken!

Bekijk hier al onze vacatures

Bandenmonteur

Als bandenmonteur bij Profile werk je bij dé bandenformule van Nederland. Jij draagt ons Bandenspecialisme uit door het leveren van écht vakmanschap. Door het perfect repareren, balanceren en monteren van banden zorg jij dat je klanten altijd veilig en comfortabel de weg op kunnen. Omdat we bij Profile met alle merken en modellen auto’s blijft het werk divers en lever je echt maatwerk.

Bekijk hier al onze vacatures

APK keurmeester

Tros Radar liet het zien: bij Profile doen we niets wat niet nodig is. Een APK-keuring bij Profile is meer dan een jaarlijkse check. De veiligheid en het comfort van de klant staan bij Profile bovenaan: als APK keurmeester speel je een sleutelrol in dit doel. Je kijkt kritisch naar de auto van de klant en adviseert in overleg met de baliemedewerker de klant over het uitvoeren van reparaties. Naast het doen van APK keuringen voer je onderhoud en (complexe) reparaties uit aan auto’s van alle merken en modellen.

Bekijk hier al onze vacatures

Receptionist / service adviseur

Als Receptionist / service adviseur ben je het gezicht en eerste aanspreekpunt van de vestiging. Je hebt contact met zowel particuliere klanten als berijders van een Lease auto. Je adviseert klanten de juiste banden, passend onderhoud en overlegt bij reparaties. Hoewel het een commerciële functie betreft verkoop je de klant alleen iets als het nodig is. Jouw missie: het creëren van een geweldige klantervaring en de klant weer veilig en comfortabel de vestiging laten verlaten.

Bekijk hier al onze vacatures

Truckbanden monteur

Bekijk hier al onze vacatures

Vestigingsmanager 

Geen dag is hetzelfde! Als vestigingsmanager bij Profile ben je er verantwoordelijk voor dat klanten kwaliteit afnemen, veilig en comfortabel de werkplaats verlaten en bovenal boven verwachting geholpen worden bij jouw vestiging. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële doelen binnen de waarden van de formule. Je bent het eerste aanspreekpunt voor personeel en klanten en draagt zorg voor het succes in de vestiging.

Bekijk hier al onze vacatures

Fleetchecker / vlootcontroleur trucks

Bekijk hier al onze vacatures

 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3911 recensies
Terug naar boven